Autosloperij

Jij bent op zoek naar een betrouwbare autosloperij of demontage-specialist, het liefste één uit jouw buurt? Wij gaan jou helpen bij die zoektocht. Als het goed is ben je op zoek naar een autosloperij omdat je een auto hebt dat volledig is afgekeurd, een zogenaamde sloopauto. Dit voertuig is dan te duur of onmogelijk om te repareren en daardoor beter te vervangen door een ander exemplaar. Je doet er goed aan, om hier een autosloperij voor in te schakelen, je krijgt hier in veel gevallen meer financiële vergoeding dan bij een autodealer/garagedealer.

Waar moet ik opletten?

Bij het uitzoeken van een geschikte autosloperij of demontagebedrijf dien je op een aantal zaken te letten. Het is allereerst belangrijk om jouw auto te laten slopen bij een autosloperij met een goede reputatie. Dit zoek je uit door op internet informatie te raadplegen over deze autosloperij, zoek naar reviews en beoordelingen over dit bedrijf en je komt al een hoop te weten. Kijk goed naar de voorwaarden van de autosloperij, zo dien je bijvoorbeeld niet in zee te gaan met sloperijen die pas achteraf geld bieden. Let er op dat je bij de overdracht van de sloopauto een RDW-vrijwaringsbewijs krijgt. Dit is het bewijs dat het kenteken niet meer op jouw naam staat, dit is erg belangrijk!

Tip
Vraag een autosloperijbedrijf om vooraf het overeengekomen bedrag te storten op jouw bankrekening, zo weet jij zeker dat je het geld in bezit krijgt. Niet veel autosloperijen zullen overigens met deze eis akkoord gaan.

Houd deze pagina in de gaten, wij zullen regelmatig links toevoegen naar betrouwbare autosloperijen in heel Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *